Σχετικά με το blog

e-mail-iconskolix216@gmail.com

 

 

 

  • Το παρόν blog συνιστά ένα “οικογενειακό” ιστολόγιο, το οποίο έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή προβληματισμών, απόψεων και ιδεών, για διάφορα θέματα κυρίως ιστορικά και στρατιωτικά (όχι όμως κατ’ αποκλειστικότητα). Δεν είναι και δεν φιλοδοξεί να γίνει δημοσιογραφικό.
  • Μπορείτε να στείλετε και εσείς ελεύθερα στο e-mail του blog τη δική σας άποψη προς ανάρτηση, εντός κόσμιου πλαισίου, χωρίς ύβρεις και χωρίς ατεκμηρίωτα στοιχεία.
  • Οι απόψεις των συγγραφέων των αναρτήσεων, τα σχετικά σχόλια και οι «αναμεταδόσεις» άλλων ιστολογίων δεν υιοθετούνται σε καμία περίπτωση από το blog, αλλά αποτελούν προσωπικές θέσεις των δημιουργών τους και τίθενται στην κρίση των αναγνωστών.
  • Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ανακρίβεια σε κάποια ανάρτηση ή υπάρξει περιεχόμενο που σας θίγει ή υπάρχει υλικό του οποίου είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Σας διαβεβαιώνουμε ότι εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω σίγουρα δεν θα έχει γίνει με πρόθεση.

009

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s